Kapat
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Oyun Rehberi 429 views 2

CS:GO Silah Rehberi

CS:GO Silah Rehberi

Bir fps oyununda silahınızı doğru seçmek en önemli şeylerden biridir. En pahalı skinlere dahi sahip olsanız silah çeşitlerini bilmiyorsanız siz bir hiçsiniz. Doğru silah seçimi ve doğru aim alma cs:go uzmanı olma yolunda önemli bir başarımdır. Bizlerde sizler için bu makalemizde bazı silah önerilerinde bulunduk.

Tabancalar (pistols)

Tabancalar arasında en etkili ve en pahalı olanı desert eagle. Ancak bu tabancanın sekmesi ve kullanması zor olduğundan aim’iniz orta seviyelere ulaşana kadar kullanmanızı önermiyoruz. Desert eagle yerine her 2 takımda da olan p250 kullanmanız daha doğru olacaktır. Bunların yanı sıra ct takımında five-seven t takımında tec-9 bulunmakta. Son güncelleme gelene kadar çok güçlü olan bu tabancalar artık eskisi kadar kullanılmıyor.

Pompalılar (shotguns)

Karşı takım eko el yaptığı zaman kendinize güveniyorsanız bu silahları kullanın çünkü pompalıyla alınan kill’lerde kill ödülü çok daha fazla aynı zamanda ekonomi yapıyorsunuz. 4 çeşit pompalı var ; nova, mag7, xm1014 ve sawed-off. Bunların arasında size önerebileceğim ya novayı ya da mag7’yi kullanın. Diğerleri pek de etkili değil.

Tüfekler (rifles)

Tüfeklerin başını t takımında ak-47 ct takımında ise m4 alıyor. Sizde bu tüfeklerden başka tüfek kullanmayın. Ancak bu silahların geri tepmesi çok olduğu için bu silahları kullanmak beceri ve yetenek istiyor.

SMG’ler

Son güncellemeye kadar smg’ler arasında en çok kullanılan ump-45’di fakat güncellemeyle beraber gücü ve kullanılma oran azaldı. Bunun yerine her 2 takımda da olan mp-7’yi kullanabilirsiniz.. Ek olarak smg’lerde t takımına özel mac-10 ct’ye özel mp9 bulunmakta.

Faruk Demir {Faruk Demir}

Kurucu

“CS:GO Silah Rehberi” üzerine 2 yorum

  1. TurkıshRap dedi ki:

    beyler benim cs de CS:GO ” vertex shader weapondecal_vs30 (00000000) ” hatası var lütfen yardımcı olun kafayı yedim yapamıyorum

    1. Doğukan Tahmaz dedi ki:

      Oyun dosyalarını steamden doğrula olmuyorsa oyunda sorun vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir